Landhs konditori

Förra gången vi recenserade Landhs konditori gjorde vi det i samband med deras fikabuffé, ni kan se recensionen här. I och med de speciella omständigheterna ville vi ge Landhs en ny chans, då vi testar deras fika ur det ordinarie sortimentet. Dessutom hade vi, dagen till ära, hade vi Fikapatrullen Junior med oss!
Småttingarna var entusiastiska över det stora fikautbudet och hade svårt att välja två bakverk vardera. Sexåringen högg in på ett wienerbröd och en morotskaka. Wienerbrödet åt han upp på ett nafs, medan en mättnad lade sig efter halva morotskakan – som serverades i en riklig portion. Fyraåringen valde också ett wienerbröd, vilket verkar ha varit det bakverket som han tyckte bäst om. Hallonbiskivn med smak av lakrits verkar inte ha varit någon höjdare, och troligen bidrog den vackra nyansen på bakverket till att han valde det. Vi i den ordinarie Fikapatrullen åt en snickerskaka och en muffins. Snickerskakan har en god och kladdig konsistens, däremot borde den bestå av mer jordnötssmör, då chokladtäcket på toppen har en tendens att ta över. Muffinsen innehåller en philadelphiakrämfyllning och den är god och mäktig. Kaffet smakar bra, men är inget extra.  
På Landhs konditori finns det en vacker sjöutsikt – som passar perfekt när man vill avnjuta en kopp kaffe – men resten av inredningen är ganska trist och gör inget större intryck på oss. Likaså med personalen, personalen är trevlig men sticker inte ut. Sammanfattningsvis rekommenderar vi att ni kniper ett av de mycket eftertraktade borden med sjöutsikt när ni besöker Landhs, då avnjuts ert fika som bäst. 
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
 
Kundbemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *