Fikabloggens julkalender lucka 6: Veckans bulle, Café Viskan, pepparkaksbulle

 
Veckans bulle är en julig pepparkaksbulle från Café Viskan i Borås. 
Den generösa storleken på pepparkaksbullen gjorde att bakverket räckte under hela tågresan mellan Borås-Herrljunga, inte illa. Pepparkaksbullen består av en luftig vetedeg och innehåller en fyllning med smak av pepparkaksdeg. Fyllningen är generös och gifter sig bra tillsammans med vetedegen och glasyren på toppen. Det enda minuset är att pepparkakan har mjuknat av att vara nedstoppad i bullen. Pepparkakan är en fin dekoration, men behövs den verkligen? Oavsett vad är vi mäkta imponerande av den här kreativa julbullen och vi rekommenderar er att testa den!
 
Betyg:
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *