Lucka 4: Tips på ett juligt café med gott fika

 Vill du fika i en mysig och lantlig miljö? Då kan Fikapatrullen tipsa om Ryfors Trädgårdscafé som ligger strax utanför Mullsjö. Här kan du fika i en stämningsfull och julpyntad cafélokal med en vacker bruksmiljö utanför. Fikapatrullen besökte nyligen Ryfors Trädgårdscafé och då smakade vi förstås på deras julfika. Vi vill särskilt rekommendera deras saffranssemlor i miniformat och deras klassiska struvor. Det är riktigt goda och juliga bakverk! Men det finns även mycket annat gott julfika att välja mellan. Om du vill besöka Ryfors Trädgårdscafé kan du göra det på torsdagar och fredagar. Det är bra att känna till de begränsade öppettiderna så att du inte åker dit förgäves.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *