29/6 – Hans på hörnet

Hans på hörnet är ett passande namn då caféet ligger i en hörnlokal mitt i Arvidsjaur centrum. När vi besöker caféet är det en halvtimme kvar tills stängningstid, men bakom disken finns det ändå en mängd med olika bakverk kvar. Något som Fikapatrullen värderar som positivt är att mycket av fikat är bakat av caféet själva, vilket faktiskt är en ovanlighet med alla stora cafékedjor i dagens samhälle. 
Personalen har ett trevligt bemötande, och när vi frågar vad ett av bakverken innehåller ebjuder de sig glatt att leta fram det. Vi hugger in på en hjortronkaka och på en mudcake. Hjortronkakan hade en god smak av hjortron och var saftig, däremot var pajbottnen aningen torr. Mudcaken – som kan definieras som en kladdkaka med en gräddig chokladglasyr – var otroligt mastig men riktigt god, och Oreo-kexen och och marshmallowsen bryter av chokladsmaken bra. Dryckutbudet är begränsat, men annars har vi ingenting att klaga på gällande det. 
Cafélokalen är liten och mysig, och det känns som en plats som vi gärna skulle stanna länge på. Hans på hörnet är ett fika som vi hoppas att vi kommer att återvända till, framför allt då det fanns mycket mer smarrigt fika som vi gärna hade huggit in på. Om ni besöker Arvidsjaur rekommenderar vi varmt Hans på hörnet, det är ett inbjudande café med fika till ett medelpris. 
 
Betyg:
Fika: 

Dryck:
Kundbemötande:
Miljö:
Slutbetyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *