2/8 – Café Torgstallet

”Äkta smör”, utbrast vi förtjust när vi såg skylten utanför Café Torgstallet i Ulricehamn. Vi i Fikapatrullen har lärt oss att fika smakar som bäst när det är bakat med äkta smör och mycket kärlek, och därför gjorde Café Torgstallet oss nyfikna. Fiket har även fått många lovord på Internet, och har ett medelbetyg på 4,3 på Cafékartan.se. Givetvis var Fikapatrullen tvungna att se om det fanns mycket kärlek i bakverken, och framför allt om Torgstallet förtjänade sitt positiva omdöme. 
 
Caféet har varit verksamt sedan år 1999, och profilerar tydligt med att de väljer att använda sig av närproducerade råvaror i största möjliga mån. Trots användningen av närproducerade råvaror har fikat ett lågt pris. Fikat är hembakat, vilket naturligtvis ger pluspoäng. Silviakakan och snickerskakan som vi smakar på är goda, och generösa i storleken. Caféet erbjuder ett flertal olika kaffedrycker, däremot har kaffet en besk smak, vilket drar ner betyget. 
Överlag tycker vi att Café Torgstallet är ett mysigt café. Lokalen är ombonad och skiljer sig från många mer moderna caféet inredningsmässigt, och fikat är gott. Däremot har Torgstallet vissa brister, såsom den beska kaffesmaken och personalen som ger ett aningen anonymt intryck ifrån sig. Detta gör tyvärr att vår betygsättning blir något lägre än användarnas på Cafékartan.se. Dock uppskattar vi det billiga fikat och att det innehåller bra råvaror, och detta gör att vi gärna återvänder dit. Vad är bättre än fika innehållande närproducerade råvaror? 
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Kundbemötande:
Miljö:

Slutgiltigt omdöme:
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *