Café Arken

Vad sägs om en fika på Jönköping University? Fikapatrullen vill gärna testa den akademiska fikanivån och begav sig till Högskolan för lärande och kommunikation tillsammans med dagens gästmedarbetare A.
Här finns Café Arken som både serverar fika och lunch till studenter och personal. Givetvis är det fritt fram för alla att besöka caféet för en plånboksvänlig fika. Café Arken drivs av FöretagsCatering och därför är priserna inte helt anpassade till studenternas tunna plånböcker, men man kan ändå köpa fika för en billig penning. En kopp kaffe kostar exempelvis endast nio kronor. Det finns även smörgåsar, bullar och andra bakverk att välja på. Tillsammans med A bestämmer sig fikapatrullen för att avsmaka en lussekatt och varsin kaka. Lussekatterna har god saffranssmak, men de är något torra. A avnjuter en chokladbiskvi med krispig glasyr och den får ett godkänt betyg. Detsamma gäller för den pepparkaksdammsugare som fikapatrullen äter. Den har god fyllning med pepparkakssmak och är ett fullgott alternativ till den vanliga gröna dammsugaren. Kaffet har en ganska ordinär smak, men Arken ska ändå ha en eloge för sina olika dryckesalternativ.
Den stora lokalen är ganska trist och påminner om en skolmatsal med enkel och enhetlig inredning. Trots det gör personalen sitt bästa för att skapa mysig stämning i caféet. De fikande studenterna är också en stämningshöjare. Sammanfattningsvis är Café Arken ett medelmåttigt men prisvärt fikaställe.
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Kundbemötande:

 
Miljö:
 
Slutgiltigt omdöme:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *