Kafé Sigfrid

Kafé Sigfrid ligger i Kyrkans hus i Mullsjö, och är ett mycket populärt besöksmål för barnfamiljer och pensionärer på vardagarna: framför allt på grund av de låga priserna och de stora ytorna som är perfekta för barnlek. Idag gjorde Fikapatrullen Junior oss sällskap!
Personalen på Kafé Sigfrid arbetar idéellt, och det är också de som har bakat fikat som erbjuds på caféet. Fikets utbud består av klassiska bakverk, men också av olika mackor. Fikapatrullen Junior hugger ivrigt in på varsin bit blåbärskaka med vaniljsås, och den slinker ner oerhört snabbt i deras magar – vilket är ett perfekt omdöme! När blåbärskakan har lagt sig i deras magar testar de också en dubbel mandelkaka och en vaniljfylld sockerkaka. Dessa bakverk testar även Fikapatrullen, och mandelkakan får ett bättre betyg än sockerkakan, som är lite torr, trots fyllningen. Dryckesalternativen är aningen begränsade, vilket är förståeligt med tanke på verksamhetens storlek. 
Caféets inredning är enkel och aningen opersonlig, men allt är fräscht och ljust. Personalen är trevlig och hjälpsam. Besök Kafé Sigfrid för en god och prisvärd förmiddagsfika!
 
Betyg:
Fika:

Dryck: 
Kundbemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *