Konditori Stjärnan

Konditori Stjärnan har funnits i Vetlanda sedan 50-talet, och på Facebook har alla recensenter gett caféet ett femstjärnigt betyg. Förväntningarna var höga när Fikapatrullen begav sig till fiket. 
Konditori Stjärnan serverar mestadels klassiska bakverk – men nu i februari verkar deras semlor vara onekligen populära – men de har även modernare tillskott såsom kladdkaka, vilket Fikapatrullen bestämmer sig för att testa. Kladdkakan har en mild choladsmak och smälter nästan i munnen av saftighet. Till kladdkakan avnjuter Fikapatrullen kryddig chailatte. Chailatten har den perfekta kryddigheten, och kanel och kardemummasmaken lyfter den varma drycken ett snäpp. 
Konditori Stjärnan är ett mysigt café som erbjuder både ett trevligt bemötande från personalen och gott fika. Cafémiljön är fräsch, men men skulle lite kal – något som skulle kunna åtgärdas med tavlor på väggarna, trevligare belysning, och fler vaser på borden. Caféets läge bidrar inte heller med någon hejdundrande utsikt, men det trevliga bemötandet på Konditori Stjärnan lyser åtminstone upp. 
 
Betyg:
Fika:

Dryck:
Kundbemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *