Hälsokoppen

Vill du fika till budgetpris i Jönköping? Då kan Fikabloggen tipsa om det nyöppnade caféet Hälsokoppen, som ligger på entréplanet i Hälsohögskolan. Du behöver inte alls vara student för att slinka in och ta en fika. Hälsokoppen är öppet på vardagar mellan kl.8.30-15.30. 

Trots namnet finns det inte enbart nyttigt fikabröd på Hälsokoppen. Du kan välja gokaka, som en mazarin eller chokladboll, och kaffe för endast 15 kr. Annars kan du göra som Fikapatrullen och avnjuta en saftig och generös muffins med kaffe till det facila priset av 20 kr. Bakverken är inte bakade på plats, vilket man heller inte kan förvänta sig på den här sortens café. Om du skulle vilja vara mer hälsosam finns det olika müslibars och matiga smörgåsar med goda pålägg. 
Cafélokalen kan knappast kallas mysig, men den fyller sin funktion som studentmatsal med många sittplatser. Även om lokalen är stor finns det möjlighet att sitta i avskildhet och avnjuta sitt fika. Det finns mysigare och mer ombonade caféer i Jönköping, men Fikabloggen vill ändå lyfta fram Hälsokoppen humana priser. 
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Kundbemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *