Falköpings Saluhall

Sedan Fikapatrullen fikade på Falköpings Saluhall senast har caféet hunnit byta ägare. Vår tidigare recension kan ni läsa här. Saluhallen är på många vis sig lik sedan tidigare gällande inredningen, men däremot känns det som att fikat har fått ta större plats sedan de nya ägarna tagit över. Naturligtvis uppskattar Fikapatrullen detta!  
Saluhallen har fler fikaalternativ än tidigare, men precis som innan utmärks fiket mestadels av klassiska bakverk. Fikapatrullen bestämmer sig för att testa en semla och en kladdkaka med salt karamell-rippel i. Semlan är fylld med rikligt med mandelmassa och grädde. Den smakar som en hembakad semla och är god. Kladdkakan har en mastig chokladsmak men däremot kommer inte smaken av salt karamell fram: och knappt smaken av karamell överhuvudtaget. Vi blir serverade våra cappuccinos vid bordet och de känns proffsigt gjorda – och har också en god smak. En detalj som vi uppskattar med Falköpings Saluhall är att fikat och drycken serveras på/i i fina assietter och koppar. Saluhallen inger verkligen känslan av att vara ett mysigt småstadscafé och det tycker vi om. 
Vi uppskattar även att Saluhallen gärna använder sig av ekologiska råvaror och att de i sin verksamhet lyfter fram lokalproducerade produkter. Falköpings Saluhall är också mysigt inredd och det är svårt att inte trivas där. Personalen charmade oss genom att servera drycken till bords och överlag är Falköpings Saluhall ett café som vi verkligen rekommenderar. Skippa att besöka någon trist cafékedja och åk till Falköping för att avnjuta genuint fika på Falköpings Saluhall istället!
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Kundbemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme: 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *