Konditori Chapman

Visst är det någonting särskilt med konditorier? Ett café kan naturligtvis vara fantastiskt även utan att producera sina egna bakverk, men det är onekligen något särskilt att gå in på ett café där det finns nybakat att ta med sig hem efteråt. Hos Konditori Chapman i Majorna i Göteborg finns den här härliga känslan, något som förstärks av hur det lilla konditoriet har en härligt gammaldags känsla.

Fikautbudet är däremot brett, men som en fin kontrast till lite modernare bakverk finns det gammaldags möblemanget och en intim, mysig atmosfär. Fikapatrullen väljer en kardemummabulle som verkligen är en minnesvärd upplevelse; med en bredd i konsistensen, precis lagom kladdig och väl tilltagen är den väl värd besöket. Kaffet är stabilt och varmt, men som så ofta med caféer som har en mer klassisk stil, hade det inte varit kul med lite äldre stil på kopparna?
Trots att Konditori Chapman är välbesökt under den varma förmiddagen vi testar på det, så är kundbemötandet väldigt uppskattat, med tacksam service till alla besökare. Med sin fina kondis-stil så lämpar sig Konditori Chapman bra för både fika och hemköp, så planerar ni ett besök i Majorna kan vi varmt rekommendera att ta med detta fik i beräkningen.
 
Betyg:

Fika: 

Dryck: 

Kundbemötande:

 Miljö: 

Slutgiltigt omdöme: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *