Veckans bulle v.6: Kardemummabulle, Lilla Träslövs Finbageri

För ett tag sedan besökte Fikapatrullen Lilla Träslövs Finbageri i Varberg och köpte med sig bullar! Den här veckan kommer vi att testa deras kardemummabulle, för att nästa vecka testa en annan bulle från bageriet. Framöver hoppas vi att vi även får möjlighet att recensera det resterande caféutubdet på Lilla Träslövs Finbageri. Tyvärr är det ju inte jätteofta vi har vägarna förbi Varberg 😩

Kardemummabullen har en tydlig kardeummasmak. Däremot upplever vi att bullen är något torr: det skulle behövas mer fyllning i bullen. En stabil kardemummabulle som inte riktigt lyfter, mer fyllning skulle behövas för att höja upp bullbetyget. Klicka er in på Bulltoppen för att se hur Lilla Träslövs Finbageris kardemummabulle står sig jämfört med andra bullar! 
 
Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *