Årets bulle 2019

 
Under 2019 har Fikabloggens medlemmar smakat på många goda bullar: kardemummabullar, kanelbullar, vaniljbullar, pistagebullar, bärbullar… Därför har det varit en svår uppgift att utse årets bulle. Efter långa diskussioner har vi i alla fall valt den bulle som vi anser är årets bästa. Vinnaren är… en bulle med mandelmassefyllning från Heddagretas Cafe & Stenugnsbageri i Ekenässjön.

Vinnarbullen är en riktig dröm för bullälskare. Den är stenugnsbakad och vackert dekorerad med mandelspån och pudrad med florsocker. Storleken är generös och degen är porös precis som den ska vara i en god bulle. Bullens fyllning är riklig och mandelmassan smakar utmärkt. Kort sagt en utsökt bulle bakad med smör och kärlek. Fikabloggen gratulerar Heddagretas till den välförtjänta utmärkelsen ”Årets bulle 2019”. 

 

Vilken bulle tycker du förtjänar att bli Årets bulle 2020? Tipsa oss om var vi kan finna de allra godaste bullarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *