Bulltoppen 19/20

Nedan följer rangordningen över bullarna som vi har testat. Klicka här för att komma till samtliga recenserade bullar. Bulltoppen uppdateras en gång varje vecka, så glöm inte att hålla utkik!
Om ni har missat att läsa våra kriterier för bullarna vi testar, drar vi kriterierna en gång till (ibland gör vi dock undantag från kriterierna, om vi upplever att det finns goda skäl till det):
  • Bullen måste vara bakad på en vetedeg. Med andra ord faller raw food-bullar (vete är inte raw, och hettas dessutom inte upp till över 42 grader), wienerbröd (wienerdeg) och crossianter (smördeg) bort.
  • Bullar måste innehålla jäst (bakjäst eller surdeg). Muffins, som är bulliknande men innehåller bakpulver, går bort.
  • Bullens fyllning är flexibel, vi testar bullar av olika slag.
  • Vi kommer inte att recensera bullar från franchisetagare såsom Pressbyrån, Espresso House och McDonald’s.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *