Veckans bulle: Kardemummabulle med vaniljkräm, Lindströms Café & Konditori, Jönköping

Fikapatrullen beger sig gärna till den mysiga stadsdelen Torpa i Jönköping. Här finns flera mysiga caféer och idag besöker vi ett av dem, Lindströms Café & Konditori, för att testa en bulle. Det är en kardemummabulle med vaniljkrämsfyllning.

Vi gillar vetebullar med tydlig kardemummasmak och det har den här bullen. Den har också riklig fyllning med vaniljkräm. Kardemumma och vaniljkräm är en god kombination. Vårt sammanfattande omdöme är en god och rejäl bulle som är lagom söt.

 

Betyg:

2 Comments

 1. Anita
  november 7, 2019

  Ååh, gud så gott 🙂

  Svara
  1. fikabloggen
   november 9, 2019

   Bullen var jättegod 🙂 Rekommenderas!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *