Rawsome Days

Den senaste tiden har det blivit mycket raw food-fika på bloggen – vilket också är ett tecken på att raw food är en trend i cafévärlden. Den här gången har det blivit dags att recensera det nyöppnade caféet Rawsome Days i Skövde. Förutom fika erbjuder caféet luncher, yogapass och workshops med mera. Det enklaste är att ni tar en kik på caféets instagramkonto för att få en uppfattning om vad som händer på Rawsome Days. 
Rawsome Days erbjuder ett smalt, men trevligt, utbud av raw food-bakverk. Fikapatrullen väljer att testa en pekankolapaj som serveras med vaniljsås. Pajen är god och nötig, däremot märks inte kolasmaken av så mycket. Vaniljsåsen, som är gjord på cashewnötter, är läskigt lik en vanlig vaniljsås. Vaniljsåsen är riktigt god och gör sig väl tillsammans med pajen. Fikapatrullen dricker bryggkaffe som har en god smak, men för den mer hälsomedvetna fikagästen finns det också alternativ som kombucha, te och gurkmejalatte. 
Miljön på Rawsome Days är lugn och trivsam och inredningen går hand i hand med caféets koncept. Vi får ett trevligt bemötande av personalen. Raw food-fika passar inte alla, till exempel är det ingenting för nötallergikern, men för veganen eller diabetikern är det ett bra alternativ. Rawsome Days är en trevlig satsning i Skövde: varför inte testa något nytt och göra ett besök här?
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Bemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *