Snövit Konditori och Servering

Har ni besökt området Lindholmen i Göteborg? Det är ett relativt nybyggt område som härligt nog har hamnutsikt. Snövit Konditori och Servering huserar i Lindholmen och innan vi fortsätter recensionen vill vi verkligen uppmana er alla till att våga söka er utanför centrala innerstaden i Göteborg och ta er till Snövit Konditori och Servering. Vi lovar att det kommer att vara värt besväret. 

Konditoriet har ett stort utbud av alla möjliga bakverk och flera bakverk med en modern och kreativ touch. Allt ser oerhört smarrigt ut bakom disken! Fikapatrullen väljer att testa en dessert bestående av choklad- och hallonmousse. Desserten är dessutom vegansk. De milda smakerna har en utmärkt symbios med varandra och det är en utsökt dessert. Fiket har ett stort utbud av kaffedrycker men Fikapatrullen väljer att hålla sig till det klassiska bryggkaffet: som även det har en god smak. 
Caféet är ljust: mycket med tanke på de stora fönster som vetter ut mot hamnen utanför. Interiören är ljus och fräsch och sammantaget är det mycket trevligt att avnjuta en fika på Snövit Konditori och Servering – även om vi tror att det är ännu trevligare sommartid, med tanke på vattnet utanför. Peronalen gav oss ett trevligt bemötande och vet ni vad? Vi har hittat ett nytt favoritcafé. Hit hoppas vi kunna återvända snart igen. 
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Bemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *