Tokeryds Herrgårdscafé

Är du en bullälskare? I så fall kan Fikapatrullen tipsa om Tokeryds Herrgårdscafé. Här finns härliga surdegsbullar i generösa storlekar. Vi avnjuter en nybakad mandelbulle med härlig mandelmassefyllning och vi smakar också på en kanelbulle och båda är utsökta. Förutom bullarna smakar vi på en vit kladdkaka som är fint dekorerad. Den är god, men det är bullarna som vi främst minns från cafébesöket.

Var ligger Tokeryds Herrgårdscafé kanske du undrar? Jo, som namnet avslöjar finns caféet i Tokeryd som ligger på landet strax utanför Jönköping. Herrgårdsmiljön är genuin och mysig och utomhusmiljön avspeglas också på caféets inomhusmiljö med äldre stilrena möbler. Förutom fika och matbröd finns det även sallader, smörgåsar och pizza på menyn. En annan trevlighet är att du kan köpa frukostbröd i caféet redan från kl. 7.00. Fikautbudet är inte jättestort vid vårt besök, men det är ett trevligt utbud.

Sammantaget rekommenderar Fikapatrullen en utflykt till herrgårdscaféet i Tokeryd. Glöm inte att smaka på de mumsiga bullarna!

Betyg:

Fika: 4/5

Dryck: 3,5/5

Bemötande: 4/5

Miljö: 4/5

Sammanlagt betyg: 4/5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *