Veckans bulle: Toscabulle, Falköpings Saluhall, Falköping

Falköpings Saluhall gör oss sällan besvikna och inte hellr när det kommer till deras bullar. Vi älskar att Falköpings Saluhall använder sig av ”riktiga” råvaror som smör och grädde (och önskar att fler caféer gjorde det) och gärna använder ekologiska och närproducerade produkter. I bullar, som i regel inte består av så många råvaror, tycker vi framför allt att det blir tydligt om en bulle innehåller smör eller ej, vilket mjöl den innehåller med mera. I toscabullen som vi sätter tänderna i dagen till ära märks en tydlig smörsmak. Bullen är luftig, innehåller en härlig mandelfyllning och är toppad med en söt glasyr. Det är en riktig toppenbulle som är så långt ifrån torr man kan komma. En bulle vi gärna äter igen (och igen och igen).
Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *