Kdesign

KDesign är en relativt nyöppnad  inredningsbutik med ett mysigt café. Du hittar KDesign i Östra Tunhem strax utanför Falköping. Här kan du fika med vacker utsikt över Hornborgasjön.  Om du väljer att fika inomhus missar du inte utsikten eftersom det finns ett stort panoramafönster mot sjön. Cafélokalen är nybyggd och har en stilren inredning som passar väl ihop med inredningsbutikens produkter.

Förutom allsköns fika kan du köpa mackor, matpajer och andra lättare maträtter på KDesign. Fikabrödet är bakat på plats och det finns många godsaker att välja mellan som kladdkakor, pajer, bakelser, bullar och kakor. Fikapatrullen väljer att köpa med sig fika hem. Eftersom det är nationaldag passar det bra med två flaggprydda bakverk: dels en marängbakelse och dels en nötpaj. Marängbakelsen är fylld med vispgrädde och sylt samt dekorerad med hallonbåtar (!). En spännande dekoration som passar bra ihop med marängen. Nötpajen har en generös nötfyllning vilket vi uppskattar. Fikapatrullen är mycket nöjd med KDesigns bakverk. Vid nästa fikabesök ser vi fram emot att få sitta och njuta av den fantastiska utsikten mot Hornborgasjön och kanske köpa med oss en blomma eller ett bakverk hem.
 

Betyg: 

Fika: 

Dryck: testades inte

Kundbemötande: 

Miljö: 

Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *