Café Torpet

Behöver ni tips på en trevlig sommarutflykt? Då kan vi rekommendera Café Torpet i Skepplanda (som ligger cirka 30 minuter utanför Göteborg och 40 minuter utanför Alingsås). Caféet öppnade för sex år sedan och har sedan dess utvecklats något enormt. Förutom café- och restaurangverksamhet finns det bed and breakfast och varje sommar hålls flera spelningar på utomhusscenen i den mysiga trädgården. I anslutning till Café Torpet i Marielund finns också en pilgrimsled. 

Det som i huvudsak är utmärkande på Café Torpet är den trevliga utomhusmiljön. Det finns gott om sittplatser i både sol och skugga. Den lantliga omgivningen är behaglig vilket gör Café Torpet till ett utmärkt sommarcafé. Fikautbudet är ganska skralt med tanke på att mat står i fokus på caféet, men vad gör det när det finns våfflor med hjortronsylt på menyn? Fikapatrullen beställer in varsin våffla med hjortronsylt och grädde. De frasiga våfflorna är vackert dekorerade. Våfflorna, i kombination med sylten och grädden, har en god smak. Kaffet vi dricker är också gott och vi uppskattar att påtår serveras sittandes vid bordet. 
Allt som allt kan vi varmt rekommendera Café Torpet om ni har vägarna förbi Skepplanda. En mysig miljö som är väl värd att upptäcka. 
 

Betyg:

Fika:

Dryck:

Bemötande:

Miljö:

Slutgiltigt omdöme:


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *