Signes Konditori

Signes Konditori är ett mysigt litet café som ligger i Vallberga, Laholms kommun. Cafélokalen är inredd i retrostil med äldre möbler (se Fikapatrullens bilder!). I samma lokal finns även ett litet jourlivs.
Fikabrödet är av det klassiska slaget med bullar, biskvier och småkakor. På Signes webbsida  kan man se att de tillverkar olika tårtor som går att beställa on-line och de ser riktigt goda ut. Fikapatrullen väljer att testa två klassiska bullsorter: en kanelbulle och en vaniljbulle. Båda bullarna smakar gott utan att sticka ut.
Det sammanfattande omdömet är att Signes Konditori är ett klassiskt café med ett stabilt sortiment. Det bjuder inte på några större överraskningar förutom det spännande tårtsortimentet.

 

Betyg: 

Fika: 

Dryck: 

Bemötande: 

Miljö:

Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *