Veckans bulle: Mandelmassebulle, Mormors Skafferi, Falköping

Har ni besökt Mormors Skafferi i Falköping? Det var ett av de första fiken vi recenserade under vårt första år som fikabloggare (visst märks det att vi var amatörer när vi skrev den här recensionen?). Sedan dess har vi besökt caféet vid flera tillfällen, men det här är första gången vi sätter tänderna i en bulle från fiket. Hur smarrigt är det inte med mandelmassebullar?
Bullen har fin färg, är bakad på en porös deg och är rikligt dekorerad med mandelflagor. Mandelflagorna på toppen av bullen är trevliga, men däremot önskar vi att mandelmassefyllningen i bullen hade kommit fram tydligare. Bullen är något tam i smakerna och därför kan vi tyvärr inte dela ut mer än tre kanelbullar i betyg.
Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *