Veckansbulle: Kanelbulle, Källarbageriet, Mullsjö

Visst låter det trevligt med ett kvartersbageri? Källarbageriet i Mullsjö är ett sådant bageri och precis som namnet avslöjar har man försäljning i källaren. I coronatider har man också fri hemleverans av bakverken och Fikapatrullen har givetvis passat på att utnyttja den finfina servicen. Det är perfekt om man är en fikasugen distansarbetare att få fikabrödet hemkört 😉Vi har även passat på att recensera en av Källarbageriets hembakta bullar, en klassisk kanelbulle. När vi mumsat i oss bullen kan vi beskriva den med tre ord: god, generös och gammaldags. Med gammaldags menar vi att den smakar som en traditionell hembakad kanelbulle. Tänk dig mormors eller farmors hembakta bullar och då förstår du hur Källarbageriets bulle smakar. En perfekt bulle att ta med på skogsutflykter som har blivit populära den här våren. Bara att packa ryggsäcken och kila in på Källarbageriet och proviantera!

Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *