Veckans bulle: Citronbulle, Landhs Konditori, Mullsjö

Citronbullar verkar vara en fikatrend under våren. Fikapatrullen har tidigare testat en citronbulle från Nohrbergs Bageri & Konditori (se länk) och den föll oss väl i smaken . Nu är ett dags för oss att provsmaka en bulle från Landhs Konditori i Mullsjö. Nohrbergs citronbulle har vi beskrivit som enkel och sparsmakad, men mycket god. Landhs bulle kan i sin tur beskrivas som ”extra allt” – här sparas inte på krutet 😉 Den innehåller en riklig och krämig fyllning med tydlig citronsmak. Dessutom är den dekorerad med florsockerglasyr som smakar citron. Det är verkligen en rejäl bulle och den smakar utsökt. Ett härligt bakverk för citronälskare! Enda nackdelen med bullen är att den är lite kladdig att äta men lite kladd kan man stå ut med om smaken är god.

 Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *