Veckans bulle: Bulle med lemoncurd, Nohrbergs Bageri och Konditori, Tidaholm

Kan det verkligen vara gott med lemoncurd i en vetebulle? Fikapatrullen kan avslöja att det inte bara är gott utan underbart gott. Vi har nyligen smakat på en sådan bulle från Nohrbergs Bageri och Konditori och vi är riktigt överraskade över att lemoncurd är så god som bullfyllning. Bullen blir inte så söt med den syrliga fyllningen. Dessutom blir det extra gott med florsockret som har pudrats över bullen. Nohrbergs bulle är faktiskt en av de bästa och mest spännande bullvarianter som vi har smakat på. Den är sparsmakad och stilren utan några extra utsvävningar. Fyra kanelbuller med plus i kanten. För en femetta kräver vi bullälskare en lite större bulle 😉

 Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *