Mellomgårdens Café & Gårdsbutik

Härom veckan besökte Fikapatrullen Mellomgårdens Café & Gårdsbutik som ligger vackert belägen på Skaraslätten nära Hornborgasjön och Varnhem. Mellomgården är ett mysigt lantcafé och sådana har vi extra förkärlek för. Här kan du sitta ute och fika med utsikt över den vidsträckta slätten eller sitta inomhus i den trevliga cafélokalen. Förutom klassiskt fika finns det även våfflor, mackor och lättare luncher. Om du är sugen på shopping kan du passa på att handla i gårdsbutiken som säljer kläder, presentartiklar, leksaker och lokala delikatesser. Visst låter det trevligt?

Fikapatrullen har planerat att köpa med sig fika hem och den serviceinriktade personalen hjälper oss gärna att välja mellan godsakerna. Vi köper med oss två rejäla kanelbullar som smakar lika bra som hembakade dito. Dessutom köper vi med oss två bitar med sockerkaka som är dekorerad med kolasås. En riktigt god och lite annorlunda variant av den traditionella sockerkakan. Klassiskt och stabilt fika men ändå kreativt med den goda kolasåsen.
Fikapatrullen är verkligen sugna på att återvända till Mellomgårdens Café & Gårdsbutik igen och fika på plats. Det vore inte dumt att få testa caféets våfflor.

 

Betyg:

Fika

Dryck: testades inte

Kundbemötande:

Miljö:

Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *