Veckans bulle v.46: Konditori Mekka, mjölkchokladbulle

Veckans bulle är en mjölkchokladbulle från Konditori Mekka i Tidaholm. Fikapatrullen har tidigare recenserat konditoriet (klicka här för att läsa recensionen) och nu är det dags för oss att testa en av deras bullar. Mjölkchokladbullen är en generös vetebulle med chokladfyllning och den innehåller även en överraskning i form av lite vaniljkräm i mitten av bullen. Bullen är dekorerad med små chokladknappar. Vi tycker att de smakar kaffe, men det är möjligt att vi misstar oss. I alla fall är det en smaskig bulle med god chokladsmak som gifter sig bra med den lilla klicken vaniljkräm. Lagom storlek och lagom söt och dessutom till budgetpris.

Betyg:

Klicka här för att se sammanställningen över bullarna vi har testat. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *