Veckans bulle: Kanelbulle, Annie Johanssons Hembageri, Jönköping

Annie Johanssons Hembageri är ett klassiskt Jönköpingsbageri som ligger på Väster. Förra året recenserade vi en god giffel på bageriet, läs gärna recensionen här. Här finns många trevliga bakverk och idag bestämmer sig Fikapatrullen för att smaka på en traditionell kanelbulle -tröttnar man någonsin på en sådan bulle? Det gör inte vi i alla fall 😉

Det är en vackert flätad bulle som är generös i storleken. Den smakar verkligen smör och kanel och det smakerna gillar vi verkligen. Det är en riktigt god bulle och faktiskt en av de bästa kanelbullar som Fikapatrullen har testat och därför ger vi Annie Johanssons kanelbulle betyget fem kanelbullar.

Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *