Veckans bulle: Solbulle, Tant Brun, Falköping

När världssituationen är som den är och längre resor undanbedes är det tur att det finns lokala caféer att besöka. För vår del är Tant Brun i Falköping ett exempel på ett sådant café. Häromveckan letade sig Fikapatrullen ut en sväng och hamnade på Tant Brun med en bulle som sällskap.
Bullen som höll oss sällskap var en solbulle: en vetebulle med en klick vaniljkräm i mitten, helt enkelt. Bulldegen smakade exakt som bulldegen vi själva får till hemma i våra kök (det vill säga, god) och vaniljkrämen var också ganska trevlig i konsistens och smak. Framför allt upplevde vi att bullen hade en lagom storlek, mindre än många andra bullar, men är de små får man käka två 🙂
Betyg:
Uttråkad i coronatider? Här hittar du våra bullrecensioner från oktober 2019 och framåt. Trevlig läsning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *