Veckans bulle: Toscabulle, Hedda-Gretas Stenugnsbageri, Ekenässjön

Fikapatrullen har tidigare bloggat om vår trevliga utflykt till Hedda-Gretas i Ekenässjön.  Och vi har också avslöjat att vi har köpt med oss flera sorters bullar från det trevliga caféet. Nu är det dags för oss att testa en bulle med toscaglasyr. Den är givetvis stenugnsbakad precis som alla andra bullar från Hedda- Gretas. Bullen har rikligt med toscaglasyr som är riktigt välsmakande. Bullen är gjord av wienerdeg som är frasig och luftig. Vi måste dock säga att vi föredrar Hedda-Gretas bullar som är bakade på vetedeg. De bullarna är riktiga femettor. Den här bullen är också god men den är ingen riktig toppenbulle trots att Hedda-Gretas alltid levererar stabila bakverk. Dessutom skulle vi önska en liten överraskning inne i bullen, kanske lite smörfyllning eller mandelmassefyllning.

Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.