Plantis Café & Bistro

För er uppmärksamma läsare har ni säkert koll på att vi har recenserat Plantis Café & Bistro tidigare, men eftersom Ceasarstugan sköter driften av caféet och restaurangen i sommar känner vi att det lämpar sig för en nyrecension. Dessutom har parken Plantis i Falköping fått en helt ny lekpark i år, med andra ord finns det många anledningar till att ta en sväng förbi Plantis om man är boende i Falköping.
Fikautbudet har förändrats en hel del sedan vårt förra besök på caféet. Fikat går i klassisk Ceasarstugan-anda och består mestadels av frukt- och bärpajer samt enklare kondisbitar. Fikapatrullen väljer att hugga in på två pajer, en bit äppelpaj och en bit hallonpaj. Pajen serveras ljummen med glass till och det smakar riktigt gott ska ni veta! Pajerna innehåller rejält med smuldeg som smälter i munnen. Kaffet på caféet smakar gott och vi uppskattar att påtår ingår.
Miljömässigt är caféet sig relativt likt sedan vårt tidigare besök. Caféet gör sig bäst om man sitter på uteserveringen och har utsikt över Ströget, minigolfbanorna och den nya lekparken. Plantis Café & Bistro är ett trevligt sommarfik som serverar gott fika, men framför allt är kundbemötandet top notch.
Betyg:
Fika:
Dryck:
Bemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *