Recension av julfika från Landhs Konditori

Fikapatrullen tycker att december är en härlig tid med spännande julfika som finns att inhandla på olika caféer. För några dagar sedan besökte vi Landhs Konditori i Mullsjö och det är ett café som alltid har ett kreativt och välsmakande fikautbud oavsett årstid.På Landhs Konditori finns ett stort urval av julbakverk och vi bestämmer oss för en julbakelse och en julig chokladbiskvi som är dekorerad med en marsipantomte. Det är en god biskvi som inte gör oss besvikna. Fikapatrullen vill dock lyfta fram den fina julbakelsen som är ljusröd till färgen. Den liknar en tomteluva och har en fin minimaräng som ”tofs” mitt på luvan.  Julbakelsens botten är gjord av kladdkaka och den är fylld med mjölkchokladmousse med en mild och fin chokladsmak. Men den stora överraskningen finns mitt inne i julbakelsen som en hemlig skattgömma: en generös klick med seg kola. Mums! En riktig femetta tycker Fikapatrullen.

Vi sammanfattar testet av Landhs julfika med några korta ord: en god biskvi och en fantastisk bakelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *