9/7 – Kaffestugan Turbinhusön

Samma dag som U6 Cycle Tour pågick valde vi att bege oss till Tidaholm. Dagen till ära var det inte cyklister som lockade oss, utan ett besök på Kaffestugan som ligger på den centrala ön Turbinhusön. När vi kom innanför dörrarna i den lilla stugan insåg vi att kombinationen av cykelevangemang och dåligt väder antagligen lockat fler än oss dit – men vi lyckades ändå hitta ett ledigt bord där vi kunde slå oss ner. 
Hur ombonat och mysigt cafeét än är med sina träbalkar i taket och de vackert gammelmönstrade tapeterna, kom vi alla överens om att detta är ett café där fika avnjuts allra bäst en solig sommardag. Då kommer den mysiga uteserveringen väl till pass, där man kan betrakta hur ån Tidan strömmar förbi. För de som har intresse av konst och hantverk finns det även sådana närliggande utställningar att besöka. 
 
Överlag anser vi att Kaffestugan är ett ganska slätstruket café. De erbjuder ett ganska stort fikautbud, och vi har inga synpunkter gällande den smakmässiga biten – men däremot var det inget fika som fick oss att längta tillbaka dit. Det var inget fika som dröjde sig kvar eller på något vis utmärkte sig. Samma sak var det med kaffet och personalen i sig. Allt höll en medelmåttig kvalité, och det enda vi kan klaga på var att vädret var som det var – men det kan inget fikabröd eller ingen fikapersonal i hela världen ändra på. 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Kundbemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *