5/9 – Sportbaren, Gekås Ullared

I helgen besökte testpatrullen lågprisvaruhuset Gekås Ullared. Efter några timmars shopping började kaffesuget att göra sig påmint och patrullen begav sig till en av varuhusets cafeterior, Sportbaren, som är belägen mitt i varuhusets entréplan. Sportbaren är en oas för shoppingtrötta män som vill koppla av med en alkoholhaltig dryck och ett idrottsevenemang på tv. Men det finns även ett ordinärt caféutbud med budgetpriser likt varuhusets övriga utbud. Bakverken ser smaskiga ut och testpatrullen väljer att prova kardemummabullar med vaniljfyllning. Bullarna är färska och välsmakande även om de kunde vara lite större. Utbudet av kaffedrycker är begränsat till de vanliga sorterna och kaffet är ingen smaksensation. Med tanke på det låga priset (8 kr/kopp) får dock kaffet godkänt med ett litet plus i kanten.

Sportbaren är  inte avsedd för långa mysiga fikastunder med förtroliga samtal, men den duger absolut för ett snabbt fikastopp under shoppingen. Inredningen är plastig, men den är funktionell. Ett extra plus får de nostalgiska sporttidningsomslagen som finns uppsatta på väggarna. Det är också roande och intressant att studera alla shoppare som passerar Sportbaren i en strid, aldrig sinande, ström. Personalen är trevlig och korrekt och ger den service som efterfrågas.
Sammanfattningsvis har Sportbaren ett begränsat, men trevligt, fikautbud. Testpatrullen rekommenderar gärna detta café som ett ”pit stop” under det hektiska shoppingrallyt.
 

Betyg:

Fika:

 
Dryck:

Kundbemötande:

Miljö:

Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *