18/2 – Espresso House, Jönköpings resecentrum

Ska du resa med tåg eller buss från Jönköping? Då kan en fika på Espresso House sitta fint. Caféet är strategiskt beläget i resecentrum och det lockar många fikasugna resenärer. Testpatrullen besöker Espresso House en sen vardagskväll och det märks att cafépersonalen väntar på stängningsdags. Servitrisen uppvisar inte så stor entusiasm över att få servera ytterligare några kunder.

Hur som helst har Espresso House ett rikligt fika- och dryckesutbud. Testpatrullen väljer att avnjuta en bananmuffins med kolatopping och den är välsmakande och lagom söt. Det är dock tråkigt att Espresso House har ett standardutbud av fikabröd som är detsamma i hela Sverige. Enligt deras webbsida bakas alla bröd och bakverk i eget bageri i Malmö. Därefter transporteras fikavarorna ut i hela Sverige. De långa transporterna kan inte vara bra varken för miljön eller för bakverkens färskhet. Testpatrullen skulle istället önska ett lokalt utbud med ett varierat fikasortiment. Däremot anser vi att dryckerna är det bästa på Espresso House. Vid testtillfället väljer vi en stor latte och den är mycket god.
Espresso House ligger i anslutning till resecentrums väntsal och det gör att miljön är stimmig. Samtidigt kan det vara spännande att studera alla stressade resenärer. Välj Espresso House, Jönköpings resecentrum, om du vill ha goda drycker och ett snabbt fika.
 
 Betyg:
 Fika:

Dryck:
 
Kundbemötande:

 
Miljö:
 
Slutgiltigt omdöme:
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *