Thimons konditori

Bara 50 meter från centralstationen, 26 minuter från Brinellgymnasiet och en kilometer från Nässjö hembygdsförening ligger Thimons konditori, och det är ett café att sätta på kartan: har du en gång varit där kommer du att återvända. Detta är perfekt med tanke på att caféets läge – varför fördriva väntetiden på tåg på Pressbyråns sunkiga café, när Thimons konditori ligger på andra sidan vägen?
Thimons konditori erbjuder ett stort fikautbud med bakverk av alla möjliga varianter. Ett besök där leder sannerligen till beslutsångest. Valet för oss föll på en kladdkaka med kolaglasyr och en bulle. Det tjocka lagret med söt kolaglasyr blir en bra kontrast till kladdkakebotten, och kladdkakan är både mättande och god. Bullen är generös och välsmakande. Både cappuccinon och kaffet är till Fikapatrullens belåtenhet. 
Personalen på Thimons konditori är ganska trevlig, och vi måste även passa på att ge caféet ett plus i kanten då inredningen faktiskt skiljer sig fråm många andra caféer. Inredningen på Thimons konditiori känns både genomtänkt och mysig. 
 
Vi rekommenderar ett besök på Thimons om du vill muntra upp dig i höstrusket!
 
Betyg:
Fika:
Dryck:

Kundbemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *