Lindströms Café

Lindströms Café i Jönköping ligger på området Torpa, och drivs av samma ägare som Malmborgs Konditori (länk till recension) och Malmborgs Lilla (länk till recension). Malmborgs Lilla är ett av de caféer som vi har gett bäst betyg i Jönköping, så förväntningarna på Lindströms Café var stora. Till skillnad från Malmborgs Konditori och Malmborgs Lilla har Lindströms en mer traditionell stil, vilket som visar sig redan utifrån: den röda, charmiga neonskylten kan ingen gå miste om. Cafémiljön består av stolar och fåtöljer i olika modeller och färger som har matchats med varandra, och inredningen är otroligt charmig. 
Lindströms Café erbjuder samma fikautbud som på Malmborgs-caféerna, och faktum är att vi omedvetet smakade på samma tobleronekladdkaka som vi tidigare ätit på Malmborgs Lilla. Då beskrev vi den som ”ganska torr”, men denna gång hade kakan istället den krämighet som vi eftersaknade på Malmborgs Lilla. Att täcka en kladdkaka med ett tobleronetäcke är helt enkelt genialt. Vi avsmakar även en vacker sockerkringla och en regnsbågsfärgad dammsugare, som båda visar sig vara aptitliga. Till fikat dricker vi cappuccino och bryggkaffe: och till kaffet får gästerna välja mellan olika fina muggar att dricka ur! Både kaffet och cappuccinon har en medelgod smak, och vi kan helt klart konstatera att Lilla Malmborgs verkar ha den godaste drycken, utifrån det 4.5/5-betyg vi gav deras dryck.
Personalen var inte den mest servicevänliga, men överlag är vi nöjda med besöket. Lindströms Café är ett trevligt fik för Torpaborna, och vi i Fikapatrullen skulle gärna ha det som kvartersfik, men vi ser ingen anledning för någon som inte bor på Torpa att besöka det, då samma fika går att få på de båda centrala Malmborgs-caféerna. Däremot är miljön riktigt mysig!
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Kundbemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *