Julfika på Nouveau Kök & Bistro

Förra gången Fikapatrullen besökte Nouveau Kök & Bistro i Falköping var det stadsfest, solen sken och det var en perfekt dag att sitta och avnjuta en latte på deras utesevering. Vår recension från besöket i juni kan ni läsa här. Vid Fikabloggens senaste besök på Nouveau var caféet dekorerat med juldekorationer och bakom disken fanns en massa fika i julens tecken. Förra året hade Fikapatrullen som ambition att recensera julfika, men tyvärr var det bara Carinas bakeri som recenserades i denna kategori, men i år gör vi ett nytt försök – och det första julfikat vi recenserar i år är på Nouveau Kök & Bistro! 
Till att börja med bestämmer Fikapatrullen sig för att testa en julig marsipanbakelse som är dekorerad med en marsipantomte. Den smakar som en traditionell prinsessbakelse och har en generös fyllning. Fikapatrullen smakar också på en marsipankaka som består av en glutenfri nötbotten som är doppad i choklad, ett rikligt lager med nougat och som är omringad av nougat. Mitt i kakan sitter det en tomte. Kakan är riktigt god och vi uppskattar att det är en generös mängd med nougat i kakan. Dammsugaren som Fikapatrullen smakar på är härligt julröd såhär års, och har en kraftig smak av arrak. Precis som förra gången är vi mycket nöjda med kaffet på Nouveau Kök & Bistro. Vi dricker en latte som är smaksatt med amaretto och en latte med smak av karamell. Båda är skickligt gjorda och har en tydlig smaksättning. Helt klart Falköpings godaste kaffe!  
Caféet är mysigt julpyntat med både ljusstakar, tomtar och andra fina dekorationer och det finns helt klart en härlig julstämning innanför dörrarna på Nouveau Kök & Bistro. Personalen ger oss ett trevligt bemötande och vi rekommenderar helt klart Nouveau om ni är sugna på smaskigt julfika! Passa på att besöka detta härliga fik nu i december! 
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Kundbemötande:
Miljö:
Julkänsla:
Slutgiltigt omdöme: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *