Restaurang Götasalen

Restaurang Götasalen i Skövde har öppet måndag-fredag 07.30-15.30, och är Högskolan i Skövdes restaurang och café. Naturligtvis är även icke-studenter välkomna dit! Götasalen är delvis inredd i traditionell skolmatsalsstil: långa bord med många sittplatser, men även lite mysigare sittplatser med soffor. Tack vare att byggnaden är en gammal kasernbyggnad är det högt i tak med stora fönster. Götasalen är inte så värst mysig men för den som vill fika i sann studentanda är Götasalen rätt plats. 
Fram tills hösten 2016 var Restaurang Götasalen det enda caféet på campusområdet (även om exempelvis Homi Butros/Holgerssons café inte ligger mer än fem minuter bort, vilket vi har recenserar här), men numera finns även Caffè Dallucci på skolområdet. Fikapatrullen har tidigare recenserat Caffè Dallucci i Skövde och gav caféet ett gott omdöme (läs recensionen här). Hur står sig Götasalen i jämförelse?
 
Götasalen har ett relativt litet utbud: här kan du glömma flådiga kaffedrycker, men däremot finns det svart bryggkaffe. Kaffet på Caffè Dallucci är godare men däremot är det godare i Götasalen. Vidare väljer Fikapatrullen att testa en chokladkaka med kokosglasyr. Glasyren är god men däremot är kakan otroligt torr, och kakan har också lite menlös chokladsmak. Det är dock ett plus att den har en stor storlek! Götasalens fika är billigt till priset. 
I och med att det är självservering – i sann skolmatsalsanda – sker den enda interaktionen med personalen framme vid kassan, men vi får ett positivt intryck av personalen. Överlag ger Götasalen ett lite blekt intryck: naturligtvis fyller Götasalen ett syfte på campusområdet och det är en perfekt plats att sitta på om man vill kombinera fika och studier, men om ni vill uppleva en mer kulinarisk fikaupplevelse rekommenderar vi Caffè Dallucci som ligger ett par hus bort. 
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Kundbemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *