Domi

Det är sällan Fikapatrullen recenserar fika som inte är söta bakverk, men ibland gör vi ett undantag. Ett sådant inträffar när vi besöker Domi. tidigt en vardagsmorgon. Inte ens Fikapatrullen vill äta bullar och bakelser före klockan nio på morgonen, så vi beställer en ostfralla med kaffe.

Ostfrallorna är härligt mjuka och generösa i storleken. Prisnivån är också härlig – vad sägs om kaffe och en hel fralla för 50 kronor? Kaffet på Domi. är underbart gott och det är synd att det inte ingår någon påtår i priset. Domi. har ett varierat utbud av kaffedrycker med spännande smaker. Förutom kaffe och mackor erbjuder man även sötsaker och lättare lunchrätter som pajer och sallader.

Nu har du kanske blivit nyfiken på var Domi. ligger någonstans? Svaret är att Domi. ligger på Eklandagatan i centrala Göteborg . Det ligger lite avskilt, men ändå mitt i smeten nära Liseberg, Universeum , Svenska mässan och Göteborgs universitet.

Cafélokalen är liten och ombonad och härlig musik strömmar genom högtalarna under Fikapatrullens besök. Personalen är trevlig och småpratar vänligt utan att vara alltför påträngande. En familjär kaffebar är de ord vi skulle vilja använda för att kort beskriva Domi. Varför inte göra ett besök på Domi. – ett litet, men naggande gott, café!

 

Betyg:

Fika: 

 
Dryck: 

Kundbemötande: 

Miljö: 

Slutgiltigt omdöme: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *