Antik-Fiket

Vill du ta en fika ”mellan sädesfält och gärdesgårdar, vildäpplen och enebuskar, stenrösen och klöverängar”? Då ska du åka till Antik-Fiket som beskriver den omgivande miljön så poetiskt på sin webbsida. Man kallar sig också ett ”äkta Cuskoos Nest mellan Falköping, Floby och Vara.”

Du kan givetvis fika på Antik-Fiket, men här finns också möjlighet till Bed & Breakfast om man vill övernatta i en härlig lantlig miljö. Dessutom finns en second hand-butik och just nu finns även en fotoutställning med bilder på Bruce Springsteen (!). Det är verkligen spännande att se bilder på ”The Boss” tillsammans med olika loppisprylar 🙂

Antik-Fiket är beläget i en gammal ladugård som är varsamt renoverad. Det delar lokal med second hand-butiken där det finns många roliga retroprylar att titta på och kanske köpa hem. Det finns även en uteservering om vädret lämpar sig för en fika utomhus.
 

Utbudet av fikabröd är inte jättestort, men det finns även våfflor med grädde och sylt. Mums! Fikapatrullen nöjer sig dock med en toscakaka och en chokladkaka som är bakade på plats. Kaffet är nybryggt och vi får också en termos med kaffe till påtåren,. Vilken service!

Fikapatrullen fikar utomhus i vårsolen strax intill ett blommande körsbärsträd. Kan man ha det bättre än så här? Passa på att besöka Antik-Fiket under sommarmånaderna (maj-september) när caféet är öppet. Inte minst för den vackra miljön och den omtänksamma och vänliga personalen.

 

Betyg:

Fika: 

Dryck: 

Kundbemötande:

Miljö: 

Slutgiltigt omdöme: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *