Pingstkyrkans Second Hand, Mullsjö

Pingstkyrkan Second Hand i Mullsjö har öppet under tisdagar och lördagar (de exakta öppettiderna kan ni se på hemsidan, klicka här) och förutom ett stort utbud av både möbler, kläder, husgeråd och allt man kan tänka sig har de även ett förvånandsvärt stort fikautbud. Nyligen recenserade vi fikat på Pingstkyrkans Second Hand i Falköping och även om vi inte har några klagomål gällande fikautbudet i Falköping går det inte att mäta med det rikliga och kreativa fikautbud som finns på Pingstkyrkans Second Hand i Mullsjö. Det finns en mängd olika spännande bakverk att välja mellan och alla bakverk är dessutom vackert dekorerade.
Priset på fikat är förmånligt och Fikapatrullen tar tillfället till akt att testa så många olika bakverk som möjligt. Inledningsvis testar Fikapatrullen en smarrig jitterbuggare för att sedan ge sig på en mazarinkaka med en glasyr av granatäpple. Glasyren är syrlig vilket balanseras upp fint med hjälp av den söta mazarinbottnen. Fikapatrullen testar även en mjuk rabarberkaka med en philadelphiaglasyr och en kaka med chokladglasyr och mandelflagor som dekoration som båda är två goda bakverk.
Fortsättningsvis smakar Fikapatrullen på Pingstkyrkans pollykladdkaka. Kladdkakan är perfekt kladdig och innehåller generöst med pollygodisar. Det mest kreativa bakverket av de alla kanske ändå är den lilla brownierutan som är dekorerad med koladoppade popcorn: bakverket är både vackert att titta på och gott att äta, och smakerna bildar en god balans. Till fikat dricker Fikapatrullen kaffe och te och naturligtvis ingår påtår. Kaffet är gott men det är helt klart bakverken som står sig starkast på Pingstkyrkans Second Hand i Mullsjö.
En stor del av möblemanget på cafédelen är till salu, exempelvis satt det en röd lapp på bordet Fikapatrullen satt vid som indikerade att bordet var sålt. Vi tycker att det är ett roligt och kreativt koncept och detta bidrar till att inredningen är föränderlig från dag till dag. Caféavdelningen är mysig, mycket tack vare ett fint ljusinsläpp i lokalen, vackra dekorationer och stolarna och borden som står lite huller och buller. Det är en god stämning i lokalen och det visar sig tydligt att detta är en populär mötesplats i Mullsjö.
Personalen på caféet är mycket trevlig och det märks att de brinner för att servera second hand-besökare så gott fika som möjligt. Många caféer har att lära av Pingstkyrkans Second Hand i Mullsjö som sköter sitt fik ypperligt!
Betyg:
Fika:
Dryck:
Kundbemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *