Veckans bulle v:41: Landhs Konditori, kolabulle

 

Veckans bulle är en kolabulle som kommer från Landhs konditori i Mullsjö. Trogna bloggläsare vet säkert att Landhs konditori är ett av Fikabloggens stamfik. Det är inte så konstigt eftersom Landhs blandar klassiska bakverk med spännande nyheter. Det sistnämnda gäller för veckans bulle som är en spännande variant av en klassisk vetebulle. Den är fylld med kolasås och dekorerad med pekannötter. Ni tycker kanske att det låter som en bulle som är alltför söt, men den har också en tydlig salt smakbrytning. Fikapatrullen gissar att den salta smaken kommer från flingsalt som har strötts över bullen. Det söta och salta är i alla fall en god smakkombination.

 

Fikapatrullen njuter av den goda bullen och vi hittar bara en anmärkning – den borde vara lite större 😉 Vårt tips är att ni skyndar er till Landhs konditori och testar den smaskiga kolabullen.

Betyg: 

 
Vi har recenserat Landhs Konditori ett flertal gånger innan, bland annat med Fikapatrullen Junior. Läs den recensionen här
 
Klicka här för att komma till Bulltoppen som sakta men säkert håller på att växa fram! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *