ANy’s Coffee House

Ett besök till the capital of fika är aldrig fel, eller hur? Fikapatrullen älskar att besöka Alingsås i fikasyfte (faktum är att Fikapatrullen enbart besöker Alingsås när det finns cafébesök med i bilden). Den här gången har turen kommit till att recensera ANy’s Coffee House, som ligger på en tvärgata till den centrala Drottninggatan. Sommartid har caféet en stor uteservering men under de kallare årstiderna går det utmärkt att slå sig ner inomhus. Framför allt gör sig caféets loft utmärkt till fikamys. 
ANy’s Coffee House erbjuder ett fika- och dryckessortiment som innehåller det vanligaste fikat och dryckerna. Caféet får ett plus för att det går att skymta både gluten- och laktosfria alternativ i sortimentet. Fikapatrullen väljer att testa en chokladbrownie och vanligt bryggkaffe. Brownien innehåller rikligt med hallon och serveras i en rejäl storlek. Kakan visar sig dock inte vara något hit: det är som att chokladsmaken och hallonen skär sig med varandra. Kanske innehåller brownien helt enkelt för mycket hallon? Bryggkaffet har en stabil smak och det är positivt att påtår ingår.
Höjdpunkten på ANy’s Coffee House är den trevliga personalen som ger ett varmt bemötande vid disken och som dessutom tänder upp ljus i hela caféet. Lokalen är dessutom mysig: fåtöljerna på loftet skulle det inte vara svårt att fördriva många timmar i! ANy’s Coffee House har både styrkor och svagheter. 
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Bemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *