Veckans bulle v.25: Äpplebulle, Nordfeldts konditori, Vänerborg

 
Vi har tidigare recenserat en giffel från Nordfeldts Konditori i Vänersborg, och nu har det blivit dags för oss att recensera deras äpplebulle. Giffeln var lite av en besvikelse och nu har det blivit dags att undersöka om äpplebullen är desto godare. 
Jodå, visst är äpplebullen från Nordfeldts Konditori snäppet godare. Äpplefyllning är alltid trevligt i bullar, och i uppskattar att fyllningen inte är helt mosig utan att det går att urskilja äpplebitar i fyllningen. Precis som i giffeln är degen god, däremot skulle smakerna behöva höjas även i äpplebullen. Varför inte addera ingefära eller kardemumma i fyllningen? En god bulle som har potential att bli ännu godare. 
 
Betyg:
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *