JIVES Kök & Café

Fikapatrullen har tidigare konstaterat att Tidaholm har många trevliga caféer och vi får ännu ett tillfälle att poängtera det efter vårt besök på JIVES Kök & Café. Tidigare fanns Julius Bageri & Kök i de lokaler där JIVES numera huserar. JIVES är inte bara ett café utan man serverar även dagens lunch, har after work-kvällar och erbjuder catering.

JIVES satsar således på många olika koncept och därmed är fikautbudet inte jättestort. Det är dock ett trevligt utbud med bullar, gokakor, småkakor, semlor och andra bakelser. Fikapatrullen vill särskilt lyfta fram de härliga bullar som finns i sortimentet. Under vårt besök passar vi på att testa en skolebulle som är en svensk kopia av den klassiska norska skolebollen. Den är en vetebulle fylld med vaniljkräm, toppad med florsockerglasyr och doppad i kokos. Mums! Vi smakar även på en av JIVES småkakor: ett brysselkex i generös storlek. Småkakor kan man aldrig få nog av och den här kakan ger mersmak.
När det gäller kaffedrycker har JIVES de drycker som brukar finnas på caféer. Bryggkaffet smakar riktigt bra tycker vi. Något som dock kunde förbättras är lokalens inredning som är lite mörk och tråkig och skulle må väl av ett lyft.

Sammantaget är JIVES ett trevligt tillskott på caféstaden Tidaholms karta. Ta en tur till västgötska Tiiahölm och testa deras konditorier!

 

Betyg:

Fika:

Dryck:

Bemötande:

Miljö: 

Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *