Stures Dogbakery

Hundcaféer finns i många städer, men det har saknats ett sådant i Jönköpings innerstad. Men nu har det blivit ändring på den saken när Stures Dogbakery har öppnat i stadsdelen Torpa. Hit kan du ta med dina fyrbenta vänner för en trevlig fika med bakverk både för hundar och deras hussar och mattar. Det finns ett helt hyllplan fyllt med olika bakverk för de fyrbenta och för de tvåbenta finns det flera hyllplan med bakverk till rimliga priser. Därutöver finns det även olika hundtillbehör att köpa med sig hem. Dessutom serveras vatten till hundarna i vackra skålar på caféets uteservering.
Fikapatrullen anländer till Stures Dogbakery utan hundsällskap och det går givetvis bra att fika utan en fyrbent vän. Till bryggkaffet väljer vi en fint komponerad dessertskål med banan, salt karamell, grädde och kexbotten och den är garnerad med hallon och mandelspån. Den smakar utmärkt likt en bananofeepaj. Personalen på caféet är ytterst vänlig och serverar dessutom påtår vid bordet vilket vi tycker är trevligt.
Cafélokalen är fräsch och ombonad. Samtidigt är den anpassad för hundar eftersom den saknar mattor och möblemanget är lätt att torka av. Naturligtvis finns det tavlor med hundar på väggarna! Avslutningsvis tycker Fikapatrullen att Stures Dogbakery är en trevlig cafémiljö både för hund och människa. Varför inte ta med din hund och testa en hundfika på Stures?

 

Betyg: 

Fika: 

Dryck:

Kundbemötande:

Miljö:

Slutgiltigt omdöme:

 

2 Comments

 1. Anita
  augusti 18, 2020

  Mysigt 😀

  Svara
  1. fikabloggen
   augusti 26, 2020

   Ja, det är ett jättetrevligt café 😉

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *