Ådalens Café & Present

En vacker försommardag bestämmer sig Fikapatrullen sig för att åka på en utflykt till Ådalens Café & Present, som ligger i Nitta mellan Ulricehamn och Borås. Vi har besökt caféet tidigare (se recensionen), men nu har det bytt ägare och därför vill vi göra ett nytt besök och testa fikautbudet. Ådalens Café & Present ligger vackert vid ån Viskan och det finns många sittplatser både inom- och utomhus. Att fika utomhus rekommenderas särskilt och det går att sitta intill Viskan eller i den lummiga trädgården. Ett extra plus är att det finns en lekplats för barn i caféets orangeri.

Personalen på Ådalens Café & Present är utomordentligt trevlig och det är roligt att fika på ett café med så god service. Fikautbudet består av allsköns fikabröd, glass och våfflor. Dessutom finns det lättare lunchrätter och smörgåsar. Vi tycker att räkmackorna ser riktigt goda ut och vi skulle gärna vilja smaka på dem. Men idag är det caféets utbud av fika som vi är intresserade av. Vi väljer en blåbärspaj som serveras tillsammans med vaniljsås och grädde. Det är en fin fikatallrik (se Fikapatrullens bilder). Pajen smakar bra även om den inte är extravagant.

Den härliga utemiljön och den supertrevliga personalen är två saker som gör att vi gärna återvänder till Ådalens Café & Present. Dessutom är vi sugna på att testa caféets stora räksmörgåsar.

Betyg:

Fika: 3,5/5

Dryck: 3,5/5

Bemötande: 5/5

Miljö: 4/5

Slutgiltigt omdöme: 4/5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *