Vårat fik

Visst är Vårat Fik ett trevligt och enkelt cafénamn? Vårat Fik ligger mitt i möbelmetropolen Lammhult och Fikapatrullen hade nyligen vägarna förbi denna ort och det passade bra att stanna för en fika. Utanför caféet möts vi av en klassisk neonskylt med texten ”Konditori” och exteriören ger oss en härlig nostalgikänsla. Känslan av nostalgi präglar även inredningen som går i en enkel, men trevlig, retrostil.

Fikasortimentet är Vårats Fiks största förtjänst. Här finns ett varierat fikautbud till förvånansvärt billiga priser. Fikapatrullen hugger in på en klassisk chokladbiskvi och en nougatkrispkaka. Den sistnämnda kakan är en riktig läckerhet. Den är fin att se på och den smakar lika gott som den ser ut. Nougaten och krispet är verkligen smarriga tillsammans! Varför finns den här godingen inte på alla caféer?
Vårat Fik känns familjärt och personalen är trevlig. Det är roligt att den lilla orten Lammhult har ett så mysigt café med ett bra fikautbud.

 

Betyg:

Fika: 

Dryck:

 

Bemötande:

Miljö: 

Slutgiltigt omdöme: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *